Handelsbetingelser 2017-12-21T13:05:09+00:00

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Vareinformation:
På saaboantikvariat.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. Såfremt yderligere oplysninger ønskes kan der sendes en mail.

Priser:
Alle priser er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan løbende ændres. Køber bliver faktureret til prisen på bestillingsdagen, såfremt saaboantikvariat.dk accepterer den afgivne ordre. Alle de oplyste priser er inkl. moms. Såfremt varen skal sendes, vil der blive debiteret leveringsomkostninger efter PostDanmarks takster.

Bestilling:
Fremvisning af varer og prisangivelse på saaboantikvariat.dk er ikke bindende tilbud, men alene en opfordring til at afgive tilbud på en anført vare. Købers bestilling af en vare hos antikvariatet er ikke nogen bindende accept fra saaboantikvariat.dk’s side, men et bindende tilbud fra køber til saaboantikvariat.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem parterne foreligger først, når saaboantikvariat.dk med en ordrebekræftelse accepterer det tilbud, som køber har afgivet.

Betaling:
Priserne indeholder ikke moms, som kan fratrækkes. Priserne er ekskl. leverings- og betalingsomkostninger. Ved køb med dankort trækkes beløbet fra købers konto, når varen afsendes.

Risikoen for hændelig undergang eller beskadigelse:
Når den bestilte vare er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for varen til køber.

Reklamation:
Evt. reklamation skal ske senest 14 dage efter købers modtagelse af varen, og køber er således forpligtet og opfordret til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Fortrydelsesret:
Såfremt køber giver saaboantikvariat.dk meddelelse om, at købet er fortrudt inden 14 dage efter levering, tilbagebetales det modtagne beløb. En forudsætning for tilbagebetaling er, at den købte vare returneres straks, og at alle omkostninger ved returneringen afholdes af køber. Når returneringen er gennemført, sker tilbagebetalingen. Varer som returneres ufranco eller med efterkrav, nægtes modtaget. Ved returnering skal Post Danmark anvendes. Varen skal sendes forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen.